Μην πιστεύετε όσα διαβάζετε...

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012



Ο Αλχημιστής έχει κάνει τελικά μεγάλη ζημιά σε αυτό τον κόσμο. Έχεις τις μαύρες σου, προσπαθείς να βρει ένα μέρος να ησυχάσεις και να σκεφτείς τι γίνεται από εδώ και πέρα και μέσα σε αυτή την πολύτιμη στιγμή σου θα πεταχτεί ο υπεραισιόδοξος φίλος σου και θα σου αρχίσει τις ατάκες τύπου, "η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή". Θα σου ανάψουν τα λαμπάκια. Μα από που στο διάολο αντλεί αυτή την γ@μημένη αισιοδοξία; Το πιο πιθανό είναι να καπνίζει μαύρο, σκέφτεσαι και του χτυπάς την πλάτη συγκαταβατικά. Για να ενισχύσει όμως ο ίδιος τα επιχειρήματά του, σε βάζει και στην παρακάτω διαδικασία:


Πρώτα, σου δείχνει αυτό το video:


Μετά σου διαβάζει αυτή τη λίστα:


Παράλληλα, εσύ σκέφτεσαι πως δεν φταίνε όλοι αυτοί που πιστεύουν πραγματικά αυτά που διαβάζουν... Ο μαλάκας ο Κοέλιο φταίει που τους έχει κάνει τα μυαλά πουρέ.

Όχι, το σύμπαν ΔΕΝ συνωμοτεί υπέρ σου. Δεν ασχολείται καν μαζί σου. Παρ το χαμπάρι! Αν συνωμοτούσε υπέρ μας, όλοι τώρα θα ήμασταν ξαπλωμένοι σε μια σεζλόνγκ στα Φίτζι και θα ξύναμε με δολάρια τα @@ μας.

Όχι, δεν ισχύει το ρητό "'Άμα θέλεις κάτι πολύ, θα το πετύχεις". (Εκτός κι αν νομίζετε ότι κάποιοι έχουμε ως χόμπι να στέλνουμε 10 βιογραφικά σε αυτό που "θέλουμε πολύ" και μάλλον δεν το θέλουμε και πάρα πολύ (!) γιατί στην τελική τρώμε και φτύσιμο...)

Και τέλος, όχι ΔΕΝ ισχύει αυτό που ακούγεται, "Κάνε αυτό που αγαπάς, χωρίς να υπολογίζεις τα χρήματα". Τότε πες μου ρε άνθρωπε, πως θα γυρίσω όλο τον κόσμο, χωρίς να υπολογίσω αν έχω χρήματα ή όχι στην τσέπη μου;;;





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου